Home / Algemeen / 25 augustus 21e Bridge Drive Vught
Patisserie De Rouw

25 augustus 21e Bridge Drive Vught

Heerlijk in de zon op mooie locaties op en rondom het Marktveld. Dat beeld kent u allen uit vorige edities. Leuke bridge-technische verrassingen, aan het eind van de dag met deskundig commentaar terug te lezen in een mooie glossy. Een leuk evenement, mede dankzij inzet van horeca en sponsors.

U wordt ’s morgens ontvangen tussen 9.00 en 10.00 uur om daarna met loopbriefje en routeboekje op weg te gaan naar de 1e speellocatie. Hier wacht een heerlijke kop koffie/thee met gebak. Tussen de middag wordt u verwend met een goed verzorgde lunch. Na het spelen wacht u nog een muzikaal omlijste prijsuitreiking.

Inschrijven
Op de voorpagina van de site www.bridgevught.nl staat de verwijzing naar het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld is niet veranderd en bedraagt € 52 per paar, dit is inclusief het kopje koffie/thee gebak en lunch. Sluitingsdatum 11 augustus 2018; aanmeldingen na deze datum komen op de reservelijst te staan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Reis mee door het Brabant van Commissaris van de Koningin baron Van Voorst tot Voorst

Over drankgebruik, vreemd volk, ‘moetjes’ en buitenechtelijke kinderen Terugkomen op kwesties, informeren naar personen en …