24 juni laatste bijeenkomst Burgerberaad G1000Helvoirt

Het hoogtepunt van het Burgerberaad G1000Helvoirt vindt zaterdag 24 juni plaats in het HelvoirThuis. Daar presenteren deelnemers hun voorstellen en wordt gestemd. Het belooft een inspirerende dag te worden waar de aanwezigen met elkaar besluiten welke ideeën voor een Duurzaam Helvoirt in het Burgerakkoord belanden.

Was je 10 mei aanwezig bij de eerste bijeenkomst van het burgerberaad, de Burgertop? Ga dan naar de presentaties en laat je stem horen. Jouw mening is belangrijk. Was je er 10 mei niet bij, maar ben je wel benieuwd of wil je bekenden aanmoedigen? Dan ben je welkom om te komen kijken! Er is de hele dag iets te doen en even binnenlopen mag ook.

Programma
Vanaf 09.30 uur presentaties van deelnemers, vanaf 14.00 uur stemming en vanaf 16.00 uur ondertekening Burgerakkoord en aanbieden aan de partners.

Duurzaam Helvoirt
Een grote groep deelnemers − inwoners, ondernemers, politici en ambtenaren − werkten de afgelopen weken met veel bevlogenheid hun ideeën uit. Vanaf 20 juni verschijnen alle presentaties en filmpjes op de website www.g1000helvoirt.nl en zijn ze door iedereen te bekijken. Het Burgerakkoord wordt na afloop aangeboden aan de partners van het Burgerberaad: energiecoöperatie HOT en gemeente Vught.

Kijk ook bij

Vier orgelconcerten in Cathrienkerk Den Bosch

Op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen in de maand mei vindt in de Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof …