Suzanne Kessels en Chantal Knapen

23 mei informatieavond ‘Samenloop voor Hoop Esch’

Op donderdag 23 mei is er in Ons Café in Esch een bijeenkomst voor teamcaptains en mensen die meer willen weten over de ‘Samenloop voor Hoop’ in Esch. Aanvang 19.30 uur.

Je maakt kennis met diverse commissies, je krijgt te horen wat je kunt verwachten, maar ook wat het nu eigenlijk is. Op dit moment zijn er al 22 teams in Esch. Ieder team heeft een teamcaptain. De teamcaptains zijn ook allemaal aanwezig op deze (info)avond. Leuk om elkaar te ontmoeten en te horen waarmee iedereen bezig is. Tijdens het tweede deel van de avond komt iemand aan het woord die zelf meeloopt. Ook hoor je welke acties al begonnen zijn.

Meehelpen?
Voor de organisatie zijn zo’n 150 vrijwilligers nodig. Vrijwilligers die helpen met het vullen, plaatsen en aansteken van de kaarsenzakken, vrijwilligers die helpen met het opbouwen en afbreken van het terrein, vrijwilligers die helpen tijdens het evenement in de horeca, bij de Kanjers, bij het entertainment, maar ook bij de toiletwagens, EHBO, verkeersregelaars, noem maar op. Al kun je maar een paar uurtjes helpen, daar zijn de organisatoren al heel blij mee. Als deelnemer zou je zelfs ook vrijwilligerswerk kunnen verrichten. Meld je aan als vrijwilliger op de site www.samenloopvoorhoop.nl of mail naar vrijwilligers.samenloopesch@ziggo.nl. Heb je vragen of wil je meer weten, neem contact met Suzanne Kessels telefoon 06-10694221 of Chantal Knapen telefoon 06-52053909.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …