20e Eurotoernooi Tennis in Vught

Tussen 2 en 18 maart staat Vught helemaal in het teken van de twintigste editie van het Eurotoernooi, een van de grootste open regionale tennistoernooien in de omgeving. Op de kunstgrasbanen van tennisvereniging Wolfsbosch zal in vijftig categorieën door zowel junioren als senioren worden gestreden om de titel.

Na het succes van vorig jaar, wordt het toernooi voortaan vast in twee afzonderlijke weken gespeeld. Tennisvereniging Wolfsbosch speelt aan de Zonneweilaan 20 in Vught.

Junioren
Van 2 t/m 11 maart wordt het Eurotoernooi Junioren gespeeld in de categorieën groen en geel en wordt er voor rood en oranje een TennisKids Event georganiseerd. Hiermee is er een categorie voor de allerjongste spelers tot en met een categorie voor de oudere junioren van 17 jaar. Bekijk de leeftijdsindeling op www.toernooi.nl.

Senioren
Van 9 t/m 18 maart spelen de senioren het Eurotoernooi Senioren in de categorieën 3 en 4 (open), 5-6-7-8 (17+). U ziet het; er is een geschikte categorie voor iedereen. Zorg dat je erbij bent! Met deelnemers van bijna 60 verschillende verenigingen staat het toernooi twee weken garant voor honderden spannende wedstrijden met twee finaleweekenden op 10/11 én 17/18 maart. Prestatie en gezelligheid gaan tijdens het toernooi hand in hand.

Wat wordt het? Een perfecte voorbereiding op de voorjaarscompetitie of een gezellig uitje voor u als tennisliefhebber. Doe mee en schrijf in vóór 25 februari via www.toernooi.nl. Maak een keuze voor een van de toernooien: Eurotoernooi senior 2018, Eurotoernooi junior 2018 of Eurotoernooi Rood-Oranje Event 2018.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …