17 juni open dag Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch

In 2023 bestaat het Dierentehuis aan de Oosterplas 40 jaar en dat is reden voor een feestje. Ga dit jubileum meevieren op de Open Dag op zaterdag 17 juni van 12.00 tot 16.00 uur.

Wist u dat dit een van de weinige dierentehuizen in Nederland is die echt ontworpen is als een thuis voor honden en katten? Het Dierentehuis is trots op deze locatie, want het is er fijn werken voor de medewerkers en fijn verblijven voor alle dieren. Verloren en weggelopen honden en katten worden opgevangen en er wordt geprobeerd ze te herenigen met hun eigenaar. Als dat niet lukt, komt de kat of de hond voor herplaatsing in aanmerking. Voor al deze dieren geldt dat zij de best mogelijke verzorging krijgen: ze worden ingeënt, medisch onderzocht en behandeld.

Vrijwilliger worden?
Er is een team van 10 vaste medewerkers, een vaste ‘eigen’ dierenarts, en ruim 50 vrijwilligers. Die zijn er nooit genoeg, dus mocht u het gezellige team willen komen versterken, laat het dan weten! U kunt helpen bij de honden of katten, op de receptie de telefoon aannemen of bijvoorbeeld vrijwilliger worden op de dierenambulance.

Sponsor worden of doneren?
Het Dierentehuis krijgt financiële ondersteuning van de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel, maar dit is niet voldoende om de kosten te dekken, doordat na de Covid-19-pandemie het aantal dieren dat opgevangen moet worden helaas flink is gegroeid. Mocht uw bedrijf sponsor willen worden, dan zou dat fantastisch zijn. U kunt het Dierentehuis dan publiceren als goed doel en u kunt bijvoorbeeld een medewerkersdag bij het Dierentehuis houden. Het Dierentehuis publiceert dan uw logo op meerdere plaatsen. Mocht u een donatie of eenmalige gift willen doen, het Dierentehuis beschikt over een ANBI status en is CBF-gecertificeerd. Meer informatie/doneren: www.dierentehuisdenbosch.nl. Vrijwilliger worden: info@dierentehuisdenbosch.nl. Sponsor worden: anouk@dierentehuisdenbosch.nl.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …