Unieke dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Theaterwerkplaats Novalis

Intussen hebben veel inwoners van Vught en omliggende gemeenten een kijkje kunnen nemen bij Theaterwerkplaats Novalis aan de Industrieweg 9c in Vught. Deze unieke dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking is nu een kleine 2 jaar operationeel. De visie en missie van Theaterwerkplaats Novalis is om mensen met een verstandelijke beperking hun talenten te laten ontdekken en verder te ontwikkelen. 22 deelnemers of theatermakers zijn er met alle disciplines van theater bezig met verrassende resultaten.

De Theaterwerkplaats is erg blij met de crowdfundingactie door een van de ouders, die hiermee haar dankbaarheid toont voor het feit dat haar dochter hier gelukkig is en een goede dagbestedingsplek heeft gevonden. Indien u een bedrag zou willen storten log in op www.doneeractie.nl en Theaterwerkplaats Novalis.

Lunchcafé Lekkerbeetje
In de Theaterwerkplaats is Lunchcafé Lekkerbeetje gevestigd, waar u tussen 12.00 en 14.00 uur een heerlijke lunch kunt gebruiken. In dit lunchcafé zijn het ook mensen met een verstandelijke beperking die zorgen voor heerlijke broodjes en een liefdevolle bediening.

Kantoor- en/of vergaderruimte huren
Wat nog niet veel mensen weten, is dat je bij Theaterwerkplaats Novalis ook terecht kunt voor kantoor- of vergaderruimtes die je per uur, dag, week of permanent kunt huren.

Theaterzaal/conferentieruimte
De uitstekend geoutilleerde theaterzaal biedt plaats aan 250 mensen en is door zijn opstelling met een vlakke vloer zowel voor congressen, voorstellingen als presentaties uitstekend geschikt. Mocht u voor een van de activiteiten belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen met Inge van Rooij, 073-6840202, maar u kunt natuurlijk ook even binnen lopen, de koffie staat klaar.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …