Home / Algemeen / 100 jaar OKtoneel, wat hebben we het gevierd ..!
Patisserie De Rouw

100 jaar OKtoneel, wat hebben we het gevierd ..!

Van 20 t/m 24 juni heeft OKtoneel haar jubileumvoorstelling ‘Er valt iets te 4-en’ gespeeld op het hoofdveld van RKVV Sint-Michielsgestel. Daar verscheen een gigantisch decor met 3 podia en een dorpsplein, de toren, de kiosk, de Dommel, niets was gek genoeg.

Onder begeleiding van een live-orkest werden, naast een vermakelijk schouwspel, 12 fantastische liedjes ten gehore gebracht. Alle geschreven door Faas Sengers.

Onder de bezielende leiding van regisseuse Anita van Hout hebben ruim 1300 bezoekers mogen genieten van een productie die zijn weerga niet kent. Dagelijks waren een kleine 100 vrijwilligers (voor en achter de schermen) aanwezig om alles mogelijk te maken. Zoals de titel al liet vermoeden ‘Viel er iets te 4-en’, en dat hebben de bezoekers zelf mogen ervaren.

En nu zit het erop. Dagen, weken, maanden, jaren heeft de voorbereiding gekost om dit spektakel voor u op de planken te brengen. Maar het was de moeite waard. OKtoneel kijkt terug op een mooie, enerverende, heftige maar fantastische week ‘Er valt iets te 4-en’!

OKtoneel hoopt dat u allen genoten hebt van de jubileumvoorstelling, graag zien zij u terug bij een van de volgende producties.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Restaurant Grand Café Beleef! opent op woensdag 3 juni

Metamorfose van eetcafé naar restaurant Als een feniks uit zijn as verrijst restaurant Grand Café …