Het Klaverblad
 
Archief
2001-2015
  Jaargang 65
week 43
25‑10‑2016
Assistente Dymphie en dokter Liesbeth een onafscheidelijk duo
Dymphie van Kaathoven-Smeets begon 25 jaar geleden als assistente op het consultatiebureau op de Moleneindstraat onder de naam Kruisvereniging Vught en later kruisvereniging De Meierij. Daar troffen Dymphie en Liesbeth Blomjous elkaar.
Consultatieburo  dym  Het zou een lange samenwerking en vriendschap worden. Liesbeth werkt inmiddels 35 jaar als dokter Liesbeth in de regio en natuurlijk in het Vughtse samen met Dymphie. Zij zagen de kinderen van 0 tot 4 jaar en daarna verzorgde de GGD de controles verder op school. De twee vestigingen, op Moleneind en Kapellaan, werden samengevoegd op de Repelweg onder de naam Vivent. Per 2012 heeft de GGD het consultatiebureau overgenomen. Het Wij zijn nu één grote organisatie in de jeugdgezondheidszorg binnen de GGD Hart voor Brabant . Het consultatiebureau verzorgt het rijksvaccinatieprogramma, de gezondheidscontroles van de jeugd van 0 tot 19 jaar, opvoedondersteuning, CJG, contacten met scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, speciaal onderwijs, cursussen en sinds de nieuwe jeugdwet in 2015 wordt samengewerkt met de gemeente Vught in het kader van wegwijs+. Het team bestaat naast Dymphie en Liesbeth uit: Alie, Suzanne, Heide, Jacqueline, Anne-Katrien en Annemarieke.
Foto:Liesbeth Blomjous, Dymphie v Kaathoven-Smeets


Wat is er te doen......?
Van interessante lezingen tot workshops, wandelingen en ontmoetingen. Lees hier wat er te doen is, in en rondom Vught, voor jong en oud.
PvdA-GroenLinks wil jaarlijkse zwerfvuildag organiseren
Op de Dag van de Duurzaamheid heeft PvdA-GroenLinks het college aangeboden de jaarlijkse zwerfvuildag te organiseren.
Het Klaverblad © 2016