Jaargang 65
week 30
25‑7‑2016
Autobedrijf Van den Udenhout start ‘Pop Up store’
Autobedrijf Van den Udenhout opent medio augustus haar ‘Pop Up ’s-Hertogenbosch’, een Citystore in het voormalige V&D-pand in hartje Den Bosch. Bezoekers kunnen er kennismaken met de producten en diensten van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi. Aansluitend kan er direct een proefrit worden gemaakt. Fietsmerk Gazelle krijgt er een eigen plek: op de tweede etage is zelfs een ‘experiencecenter’ waar een compleet fietsparcours is uitgezet.
Header_persbericht_popup.jpg Het voormalige V&D-pand aan de Schapenmarkt in Den Bosch leent zich in ieder geval tijdelijk voor nieuwe en innovatieve concepten. Van den Udenhout springt daar op in met een geheel eigen belevingswereld. Op de begane grond informeren specialisten bezoekers over de modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi, inclusief de mogelijkheden op het gebied van leasing, financiering, service, autohuur etc.

Direct proefrijden
Een bijzonder pluspunt van de Citystore is de mogelijkheid om direct een proefrit te maken. Er staan demo-modellen klaar in de nabijgelegen parkeergarage Sint Jan en bij de dealervestiging aan de Balkweg. Die proefrit is een belevenis op zich: de klant krijgt een e-bike ter beschikking om de auto op één van de demo-locaties op te pikken.udenhout.png

Bijzondere fietsbeleving
Een andere attractie in de Citystore van Van den Udenhout is de aanwezigheid van de fietsmerken Gazelle, Cervélo en Santa Cruz. Gazelle maakt van de tweede verdieping van het pand een uitgebreid testparcours waar de fietsen kunnen worden uitgeprobeerd.

Stadsgemak voor de elke klant
Door de combinatie van auto’s en fietsen, inclusief slimme diensten als private lease, gebruikt Van den Udenhout de Citystore nadrukkelijk om te focussen op nieuwe mobiliteit. ‘Gemak’ is daarbij een speerpunt. Dat brengt Van den Udenhout ook op andere manieren in praktijk. Zo zijn er in Den Bosch nu al drop off-/pick-up points. Klanten die hun auto normaal gesproken naar de dealervestiging brengen voor bijvoorbeeld onderhoud, kunnen hem nu achterlaten bij een drop off-/pick up-point. Na de werkzaamheden is de auto hier ook weer op te halen. Het slimme Bring Me Box-concept maakt zelfs het aanbieden van vervangend vervoer op deze locatie mogelijk.

Vakantierooster huisartsen
De Vughtse huisartsen nemen in 3 groepen voor elkaar waar:
!! voor waarneming kunt u alléén binnen de desbetreffende groep terecht !!
PRAKTIJK TELEFOON LAATSTE WERKDAG EERSTE WERKDAG
Gezondheidscentrum Hoge Vliert, Vliertstraat 79      
R Kievits-Smeets / I. Bloemen 6577726 21 juli 15 aug.
D. Wesselman 6563989 22 juli 15 aug.
J. van Olphen 6562158 12 aug.  5 sept.
R. van Lier 6562700 12 aug.  5 sept.
Waarneming door de aanwezige huisartsen van Gezondheidscentrum Hoge Vliert      Huisartsenpraktijk Pax et Bonum, Lidwinastraat 57
Gezondheidscentrum van Son, van Sonstraat 49-D
B. Felix-Schollaart 6577755 21 juli 15 augustus
N. Garssen-Pasmans 6567559 21 juli 15 augustus
P. van der Staay-Schneider 6576688 12 augustus   5 september
P. Vlake 6562407 12 augustus   5 september
       
                                                              
Waarneming door de aanwezige huisartsen van Huisartsenpraktijk Pax et Bonum en Gezondheidscentrum van Son
 

Huisartsenpraktijk De Groene Beuk, Van Voorst tot Voorststraat 6
K.Rosmalen / S. Floor / M. Verhoeven                    6564242                  gehele zomervakantie OPEN

Gewijzigde openingstijden
vakantie banner.jpg
 
Aan mama's, pap's, oma's, opa's, kinderen enne.....
24 juli t/m 11 sept. vakantie in NB
Zomeractiviteiten voor meiden
Meiden activiteiten.jpg
Een groepje jonge vrijwilligers heeft samen met Welzijn Vught leuke zomeractiviteiten bedacht, speciaal voor meiden van 10 t/m 17 jaar. Vind jij het leuk om gezellige dingen te doen? Dan is dit echt iets voor jou!
Start Kinderzomerschool
Kinderzomerschool.jpg
maandag 25 juli start de Kinderzomerschool in de Rode Rik.
Vacatures Vrijwilligerspunt Sint-Michielsgestel
Dagbesteding Vivent Litserborg zoekt enthousiaste vrijwilligers m/v voor alle momenten van de dag
Het Klaverblad © 2016