Het Klaverblad
 
  Jaargang 65
week 35
29‑8‑2016
Beetje proeven & zo
wisky poster.jpg
16 oktober in Helvoirt
Ben je een expert op gastronomisch gebied? Heb je een pas ontdekte affiniteit met food & drinks en ben je een echte liefhebber, of wil je gewoon een paar leuke uren beleven met vrienden en familie dan is ‘Beetje proeven & zo’ iets voor jou. Het is één grote ontdekking en proeftuin van smaken en geuren.
Heidebrouwerij14[1].jpg
Heidebrouwerij
Op zondag 16 oktober zal dit evenement plaatsvinden in het HelvoirThuis. Je kunt als liefhebber van nieuwe smaken, Bourgondiër of levensgenieter daar bij aanwezig zijn. De deur gaat open om 14.00 uur en vanaf dan kun je tot 19.00 uur je smaakpapillen laten verrassen. Diverse bedrijven, die te maken hebben met lekker eten en drinken, zullen zich deze dag presenteren. Er is een terras met zitjes en statafels waar je in een ontspannen sfeer al dat lekkers kunt proeven. Er wordt gezorgd voor muziek en entertainment. Kortom een en al gezelligheid op de zondagmiddag.

Hoe werkt het?
stroopwafel toetje.JPG
stroopwafel toetje

Beetje proeven & zo’ is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.  Je koopt een kaartje bij een van de voorverkoopadressen voor maar 5 euro. Met dit entreebewijs ontvang je bij binnenkomst een proefkaart. Met deze proefkaart kun je bij de stands van food en drinks tot 9 keer een item op het gebied van eten en drinken proeven. Je kunt je op deze manier oriënteren en nieuwe smaken ontdekken. Wanneer je enthousiast bent over een gerecht of drankje dat je hebt geproefd, dan kun je dat door middel van consumptiemunten aanschaffen. Vervolgens zoek je een mooie plaats om dit op je gemak met de mensen om je heen te nuttigen. Als je  glas of het bordje leeg is, dan ga je kijken bij de volgende stand die jouw interesse heeft. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat, maar dat het bijzonder wordt en dat je nieuwe smaken gaat ontdekken is zeker. bekijk hier onze website
Wat is er te doen......?
spullen inleveren voor Garage sale Lilianefonds in LVught, een bijzondere wandeling, Inloop zomerbridge en nog veel meer. lees verder ......
Nieuwe jeu de boules club in Vught
Binnenkort beleeft P.C.V. (Petanque Club Vught) zijn eerste ‘clubdag’ op het terrein van het voormalige tuincentrum van Gerard van Run.
Het Klaverblad © 2016